Kommer!

Har inte hunnit skriva så mycket! Sov hos en kompis igår och idag har jag haft match och imorgon är det också match så det kommer ett kapitel innan eller efter matchen imorgon! Har nästan skrivit färdigt det!


Am I dreaming - Chapter 10

Bellas perspektiv
På bara 4 dagar hade det hänt massvis. Chace och jag hade typ kyssts, det hände lixom bara. Och självklart hade paparazzis tagit bild och lagt upp det i en skvaller tidning så Harry kunde se. Men Chace och jag har löst det så det är lungt. Men sen var jag på en dejt med Eric och ni kan ju gissa hur det gick... Ungefär som det gick med Chace fast lite värre kanske. Det har dock inte löst sig helt, men vi jobbar på det. Harry och jag har det lite jobbigt just nu. Vi försöker lösa det men det är jobbigt, för det finns alltid något som gör situationen värre. Om en dagar fyller jag år och Harry var den som skulle fixa party folk men jag kan ju också bjuda in lite folk. Men om vi inte löser det så blir det ingen fest. Det är ingen fest utan folk. Dessutom vill jag ha den killen som betyder mest för mig brevid mig, Harry. Det kanske inte märks och jag vet det, jag beter mig som en barnunge som leker med folks hjärtan. Allt har blivit så fel den senaste tiden. Om jag hade varit ihop med Harry hela tiden så hade det kanske inte varit såhär. Men vi får hoppas på det bästa till min födelsedag. Även fast Harry och jag inte varit dom bästa vännerna så har vi kunnat planera festen. Hoppas bara det blir något nu.

Födelsedagen
Just nu höll jag på att fixa mig inför festen, jag hade duschat, tagit på mig festkläder och just nu sminkade jag mig.

(ignorera det bruna håret)

Harry hade kommit tidigare som tur var, för att fixa inför festen. Jag hörde hur han höll på där nere och började le för mig själv. Att han ändå kom och själv var hur gulligt som helst. Jag vet inte varför, men det kändes som det skulle bli den bästa kvällen någonsin.
- Bella, I think you should come! hörde jag hur Harry ropade
Jag fixade det sista med sminkningen och gick sedan ner där jag mötte Niall, Louis, Liam och Zayns ansikten.
- Hi guys! skrek jag och hoppade på alla och kramade alla länge. ''Happy birthday!'' sa alla till mig
- So we want to give you some stuff before everyone comes! sa Niall och visade mig vägen till soffan
- Guys you didn't have to! I just want you to be here at my birthday! sa jag
- We wanted to give you things, it's are way to say ''thank you for being a great friend''
- Okey, I'll start giving you this! sa Niall och räckte mig ett paket som var platt och låg i ett kuvert
Jag öppnade långsamt och fick se två konsert biljetter och inte till vem som helst. Utan till Justin Biebers konsert! Det fanns även backstage pass, tydligen kände killarna han så det var hur grymt som helst.
- Omg, thank you, thank you, thank you! sa jag och slängde mig över Niall
Ni kanske inte vet men jag är ett stort fan av honom. Man kan nog inte tro det, men så är det. När man inte förväntar sig det så är det oftast så.
- When is it? frågade jag
- It's in one week and it's only gonna be you and me! sa Niall
Present öppningen fortsatte, och i dom två sista packeten låg skit snygga högklackade skor. 

- Best presents ever! Thank you guys! But when does all the guests come? sa jag
- They should come in a minute!
Och som Louis sa kom dom efter inte så lång tid. Alla grattade mig och sedan var festen i full gång. Det var packat i mitt hus men det saknades fortfarande vissa. Som tex. Eric, Chace och några andra killar jag lärt känna.
Efter kanske 5min kom alla killarna samtidigt. Jag hälsade på dom och självklart sa även dom grattis. Festen fortsatte men jag hade fortfarande inte snackat med Harry, jag stog mest med Eric och Chace. Jag började nu leta efter honom, det var lite svårt med tanke på alla männskor som var här. Men när jag kom ut såg jag hur han satt själv i en av solstolarna. Jag gick mot honom och satte mig i en av dom andra solstolarna.
- Why are you here all alone? It's a party Harry! sa jag
- I'm not in a mood to party!
Man såg på honom att han var deppig.
- Talk to me!
- About what? frågade han och vågade nu titta på mig
- I can see that you are depressed about something.
- Can't you see? I've been trying to talk to you all night but you have been with those guys. I can't just sit here and not pretend that I don't like you cause I do. We've been bonding more then a week, almost everyday! I think we're ready and the guys thinks it's okey now. They now how I feel and that I can't stand without you. I've been depressed all week long.
Wow, det var lite ckockerande. Jag fick inte fram några ord.
- Ooh so you are not going to say anything. Then I'll go! sa Harry och började resa på sig och gå iväg, men han hann inte långt innan jag kom efter honom och drog i hans arm så han stog vänd mot mig.
- I've wanted to do this all week! sa jag och kysste hans läppar
Han tog ett stadigare grepp om min hals och där stog vi, Harry Styles och lilla jag. Kunde det bli bättre eller?
Harry avslutade kyssen och började sägen 3 ord som gjorde att hela världen stannade till.
- I love you Bella!
Ja, tydligen kunde kvällen bli bättre.
- I love you too Harry! och där var kyssandet igång igen

Am I dreaming - Chapter 9

Att vakna med världens baksmälla var inte kul. Men en sak kan jag säga, festen var grymt lyckad! Jag hade till och med fått Erics och några andra killars nummer. Men varför kan jag aldrig få tjej vänner? Är jag bitchig på något sätt? Ser jag ut som en? Vad är det? Det kan inte vara så jäkla svårt att få en tjej vän. Men, men, det är som det är. Någon gång kommer det väl.
Jag gick upp ur sängen och ut till badrummet för att ta en huvudvärks tablett. Efter det gick jag ner till köket för att äta frukost. Det var väldigt tomt när ingen var här. Jag tog fram mackor, yogurt och flingor och lite annat smått. När jag fixat frukosten satte jag mig vid bardisken. Så, vad ska jag göra idag? Sola? Nej det är lite smått molningt ute. Träna? Nej det orkar jag inte med tanke på festen igår. Chilla hemma och titta på film? Nej, då tjockar jag mig bara och det får jag inte göra. Shoppa? Ja, det får det bli. Men med vem? Jag kan ju ringa Eric och fråga om han vill hänka. Han gillade tydligen att shoppa och ett plus i kanten är att han gillar samma klädmärken som mig. Så får det bli nu. Jag tog fram mobilen och slog upp hans nummer, och ring. Efter några signaler hörde jag hans röst.
- Hi Bella! What's up?
- I was thinking, how about shopping today?
- Sure, when are you ready?
- I'm eating breakfast right now but about an hour?
- Are you serious? It's 12 o'clock! Lol, but yeah I'll pick you up then. Bye
- Bye Eric!
När jag lagt på skyndade jag mig att äta upp och ställa det i diskmaskinen. Efter det gick jag upp på mitt rum och tog en dusch, jag hade ju fortfarande mina fest kläder på mig och... wow mitt hår stog åt alla håll. Jag stog nu framför spegeln och fick se mitt hemska ansikte. Usch! Jag hoppade in i duschen och sköljde av kroppen och tvättade bort sminket som var kvar. Handuken som hängde på tork virade jag runt kroppen och sedan var det bara att klä på sig och sminka sig.
Det fick bli enkla kläder, ett par jeans med en odd molly topp och till det en skinjacka. Och så sminket kvar, jag kleaade på lite mascara fort och så var jag färdig precis i tid. Jag gick ner och öppnade dörren åt Eric och kramade om honom. Vi hoppade in i bilen och körde in mot stan. Under tiden snacka vi om lite allt möjligt.
- Do you want to come to the studio today? My dad asked me, when I said I were going to spend the day with you. It will be a boyband there, I don't remember the name of it but anyway.
- That sounds great! But let's start the shopping!
Vi hade precis parkerat bilen och skulle nu börja gå mot Ralph Lauren.

Efter några butiker var vi lite smått trötta så vi bestämde oss för att äta lunch på något mysigt ställe. När vi var påväg till stället gick vi förbi en tidningsaffär och i fönstret satt bilder på mig vid mitt hus. Var det de blixten kom ifrån? Det måste ha varit från igår men varför följde dom efter mig?
- Eric can we go in here and bye that magazine?
- Yes but why are you on that window? sa han med en chockad blick
- We will see! sa jag och så gick vi in för att köpa tidningen
Direkt när vi köpt den gick vi till restaurangen vi skulle äta på. Där skulle vi titta i den.
När vi kom dit beställde jag en pastarätt och Eric beställde även samma. Äntligen kunde jag titta i tidningen.
Vi slog upp sidan där det var en artikel och bilder. Det stog om mig och Harry, men vänta va? Det stog om Eric och Chace också! Vad är det här? Det fanns bilder när jag och Harry var ute och åt, när vi nästan kysstes, när Chace hämtade mig innan festen, när jag var med Eric (hur dom nu kunde få bilder på oss) och när jag stog utanför mitt hus 5 på morgonen. Det fanns frågeställningar som ''Why are she with 3 diffrent guys?'' ''Is Harry dating this girl?'' ''Are she together with all of this guys?'' På riktigt, dom känner inte mig! Bara för att jag var ute på en fin resturang med Harry betyder inte det att... vänta jo nästan. Jo, man skulle kunna tro att vi är på en dejt där. Men kom igen, jag ser inte kär ut i Eric eller Chace på bilderna. Eller? Jag vände mig om mot Eric och mötte hans chockade blick.
- Wait, are you dating Harry Styles? fick han ur sig tillslut
- Well... njaa... we were together kind of but some people said that we should take it slowly. I'm cousin with one of them so... it's hard to explain!
- Damn, I was about to ask you out but whatever!
- Were you? han nikade
- I didn't say that we are together, did I?
- No, but okey then! Do you want to go out on a date with me someday? sa han och tog tag i min hand
Just då blixtrade det till så han släppte min hand snabbt. När vi vände oss om stog massa paparazzis där och fotade oss. Vi la snabbt ner pengar på bordet, tog våra saker och sprang ut från resturangen mot Erics bil. Dom försökte följa efter oss men det gick inte så bra. Vi hoppade in i bilen och körde mot hans pappas studio. Det var ändå inte så lång tid kvar tills vi skulle vara där. Det var tyst hela vägen dit, jag kan inte svara på om det var en skön eller obehaglig tystnad.
Äntligen var vi framme, yes! Vi började gå mot inspelningsstudion och då började Eric prata, han sa/visade något väldigt roligt. Typ ''Du skulle ha sätt ditt ansiktsuttryck'' och så härmade han mig. Så självklart började jag skratta. Vi kom fram till en dörr där det stog ''inspelningsstudio'' fast på engelska då. Eric öppnade dörren och den första personen jag såg var....

Harrys perspektiv
Killarna och jag hade varit inne i studion ett tag men mest sofftat runt där. John som en av våra producenter heter skulle på en lunch intervju så han stack vid 2-3 tiden. Men det gjorde ingenting för oss dock! Det fanns alltid något roligt att göra med de här killarna.
John hade nu kommit tillbaka och vi satt och snackade lite om albumet osv. Helt plötsligt hörde jag ett välbekant skratt+ett kill skratt. Dörren öppnades och Bella kom in med en kille jag inte kände igen. Det blev en väldigt pinsam tystnad, riktigt pinsamt! Varför, vet jag inte? Kanske var det för att Bella kom in i studion. Hon såg väldigt chockad ut, men hon tittade in på mig. Såg det inte ut som i alla fall.
- Ooh hi Eric! So good that you came with Bella! sa John
Vänta va? Hur vet han vad hon heter? Nu fattar jag verkligen ingenting!
- Can somebody explain? sa Louis helt plötsligt
- Explain what?
- How everybody knows each other!?
- This is my son Eric and this is Bella! sa John och log
- Yeah I know that that's Bella! Because I know her! sa Louis
- Dad can you explain? var det han Eric som sa
- Well, I saw you guys in the magazine so I invited you here! I really want to know what's happening, you're my son and I can't risk you being in the papers! sa John
- Is that your dad?! kom Bella helt plötsligt in med, det var tydligen han som hon tittade chockat på
Inte så konstigt egentligen, han är riktigt känd.
- Hey, what did you expect? fick Eric till med och gjorde så som dom gör i en reklam och alla började skratta
- Well, not him! But hi John, nice to meet you! sa hon tillsut
Bella och Eric satte sig ner runt bordet som vi andra. Men dom satte sig i en egen soffa, jag som trodde att Bella skulle sätta sig brevid mig.
- So tell me, what's going on here? sa John och hade en allvarlig min
- The paparazzis think that I'm dating your son, Harry and Chace! I mean what are they thinking with? sa Bella
- But you aren't dating any of them, or? fortsatte konversationen mellan John och Bella
- Hmm.. I really don't know! Everything is so confusing! I am or was dating Harry I really don't know and then Eric asked me out and AAAAH! skrek Bella till, allt gick så fort när hon sa det så man han nästan inte reagera på vad hon sa.
- Bella sloow it down, breath! So one thing is clear, you're not dating Chace, but was or are dating Harry and Eric just asked you out? Ooh that's just great! sa John med en ironi i rösten
- I'm sorry guys I can't be here! I have to go! sa Bella och sprang iväg ut genom dörren.
Alla satt kvar helt chockade och som stora frågeteckan.
Stökig del! Om det är något ni undrar över så är det bara att fråga! Detta var alltså bara del 1, del 2 kommer förmodligen ut imorgon!

Am I dreaming - Chapter 8

*pip pip*
- Ahh come on, it's summer!
Varför satte jag igång larmet egentligen? Nej juste, jag ska ju träffa Harry snart och sedan tänkte jag smsa Chace och fråga om han ville hitta på något ikväll.
Jag gick upp ur sängen och tittade på mobilen hur mycket klockan var, 10.30. Jag passade även då på att smsa Chace och självklart Harry. Först skrev jag till Chace: ''Hi it's Bella the girl who ran into the lamppost! I wonder if you want to do something tonight? Maybe party!? Text me as soon as you see this!'' Efter det skrev jag ett till Harry: ''Hi handsome! When are you coming over?''
Jag tog på mig ett par shorts och ett vanligt vitt linne med massa smycken till. Sminket gick fort att kleta på och sedan var det bara att äta frukost innan Harry skulle komma. Jag hade i och för sig inte tittat om han svarat på mitt sms, det kanske skulle vara bra om jag gjorde det.
Och ja, ett sms hade jag fått, nej till och med två. Jag läste först Harrys.
''I'm on my way, be ready in 20'' hade han skickat för 18min sedan, sedan läste jag Chace.
''Of course I remember you, who wouldn't! Yeah, that would be fun, I know a guy that has a party tonight. Which number do you live on? I can pic you up at 8?'' snabbt skrev jag in ett svar. ''16, good I'll be ready then! Bye''
Precis i tid ringde det på dörren och jag gick ner för att öppna. När jag öppnade stog Harry där snygg som vanligt. Jag kramade honom snabbt och sedan gick vi till vardagsrummet för att snacka.
- Are your parent home? frågade Harry
- No, they are at some friends place over the week. I think they are coming back in 5 days or something.''
- Okey, so where should we start?
Det började lite segt men efter ett tag kom vi igång bra och det fanns alltid något att snacka om. Tiden gick så snabbt att den redan var 15 och vi hade inte ätit lunch än så vi började fixa lite lunch i köket. Pasta pesto funkar alltid lika bra med en kött bit till. Det tog ett tag att göra och klockade hade blivit 16 när maten var färdig. Vi satte oss ner vid bardisken och åt den goda maten.
- So, I'm turning 18 next week and want to have a party here. What do you think? sa jag
- Are you turning 18? I didn't know! Why didn't you tell me this earlier?
- I'm telling you right now, but anyway I was planing to invite some people but I don't know anybody. Well one person that lives on my street but not that much more. Do you have some friends you can invite? I know it sounds weird because I don't know them, but it's not a party without people. So, what do you think?
- First, take it east you talk to fast. Second, sure I can invite some people. I know many of them, you know I'm famous if you didn't know! sa han och blinkade med ena ögat
- Ha-ha fun, but seriously it sounds awesome! You can be my personal event fixer!
- Okey, do you want a theme?
- Naa, I just want a normal party with drinks ofcourse!
- Haha that can I fix!
- Good! Party time! skrek jag och sprang fram till stereon och satte på musik på hög volym och började dansa som en galning. Harry hängde på och där stog vi och dansade som två små.. jag vet inte vad.
Efter några låtar låg vi på soffan och var helt slut. Shit, hur mycket är klockan egentligen?! Chace skulle ju hämta upp mig vid 8!
- Harry, how much is the clock?
- half past 7, why do you wonder?
- Omg! You really have to go now! jag drog upp Harry ur soffan och drog med honom till dörren.
- What are you doing? Why are you in such a rush?
- I'll call you tomorrow! Bye! sa jag och stängde igen dörren
Jag skyndade mig ut till köket och tog bort våra tallrikar, bestick och glas. Sedan gick jag till duschen för att tvätta håret, raka benen och sådant viktigt. Det tog ett tag där inne men det gör det när man ska raka benen. Jag stängde av duschen och lindade en handuk runt kroppen och håret. Sedan smörjde jag in benen med en grapefruit body lotion från The Body Shop. Nu var det dags för det svåraste, att välja kläder. Men tillslut hade jag bestämt mig för en svart byxdress med ett stort guldigt halsband. Nu var det bara sminket kvar. Jag satte bara på mascara och läppglans, jag behövde inget solpuder eftersom jag ändå är brun i ansiktet året runt.

Jag tittade klockan på mobilen, 20.00 prick. Perfekt! Dörren plingade till så jag skyndade mig ner och öppnade dörren.
- Wow, you look hot! var det första jag sa när jag öppnade
- Hi to you too! sa han och kramade om mig
- Sorry, hi! Hehe
- It's okey, you look pretty hot too!
- Pretty? sa jag med en eronisk röst
- Okey, very hot!
- Thank you! sa jag nöjt och sedan gick vi till bilen han körde
Han öppnade dörren åt mig, vilken gentleman.
Efter 10min var vi framme hos hans kompis. Väldigt stort hus var det. Det lät som festen redan var igång, toppen.
Vi gick in i huset och hälsade på hans kompisar. Gud, alla var ju sjukt snygga!! Jag tror inte jag har sätt så många snygga på samma ställe samtidigt. Men nu var det dags att festa. Vi började med några shots med hans kompisar som vi hälsade på. När jag tagit den sista hörde jag hur låten ''Shots började spelas. Så jag drog med mig Chace och började dansa, som vanligt som en galning. Alla följde mitt exempel och nu var alla uppe och dansade loss.
Efter 5 låtar var jag dö varm så jag gick ut och ställde mig i den svalkande luften.
- Bella right? hörde jag hur någon sa
Jag vände mig om och där stog en av Chace vänner Eric. Även fast Chace var dö snygg så var Eric 100x snyggare. Brun och allt.
- Yes, you are Eric aren't you?
- Yeah that's me! What are you doing out here? The party is in there!
- I know but I got so hot!
- Do you want some company?
- Sure!
Vi började snacka lite och han var hur rolig och trevlig som helst. Han hade så mycket att berätta! För det första var det han som hade fixat festen ikväll. Han berättade om sin pappa som tydligen var en musik producent. Hur han reste runt hela tiden, inte flyttade men han var borta mycket. Ja, det var mycket att berätta jämfört med mig.

Festen var lyckad och jag hade hunnit snacka med många härliga personer. Men det var en jag fastnade för och det var Eric. Ååh han var så underbar.
Chace körde hem mig vid 5 tiden på morgonen. Jag skulle precis öppna dörren när jag hörde ett blixt ljud med jag såg även ett ljus. När jag vände mig om såg jag ingen, konstigt. Jag öppnade dörren och gick direkt upp på mitt rum där jag slängde mig i sängen och somna på bara några få sekunder.

Am I dreaming - Chapter 7

När jag tittade upp såg jag att det var en lyktstolpe som var där. Nej, men det här var ju inte alls pinsamt. Jag vred på huvudet åt det håll killens hus låg åt och ha... han var påväg mot mig.
- Haha are you okey? sa han och log ett sjukt snyggt leénde. Hans tänder satt perfekt och var sådär snyggt vita.
- Well yeah but my head hurts a bit.
- That's not so weird, you ran into a lamppost. Do you need anything?
- No, or I mean yes. Can I get som water, I'm dying and I'm soo hot.
- Yes you are! efter bara någon sekund insåg han vad han just hade sagt
- This is akward! Haha! sa jag och började skratta och även han
- Come with me so can I give you some water.
Han drog upp mig från marken och sedan gick vi in till hans hus. Det var stort och ganska likt mitt hus, förutom inredningen då. När vi kom till köket tog han fram ett glass och fyllde det med vatten och gav det sedan till mig.
Jag fastnade hos honom ett tag och vi snackade om lite allt möjligt. Han var riktigt trevlig och rolig. Men juste jag skulle ju iväg på middag ikväll med Harry.
- How much is the clock? frågade jag
- It's 17.30
- Omg, I'm sorry but I have to go. We should hang out some time!
- Yeah, it would be really funny. I'll give you my number so we can call eachother.
- Sounds awesome! Here's my phone! sa jag och gav honom min mobil så han kunde skriva in sitt nummer
- I'll see you! sa han och gav mig min mobil
Vi kramade om varandra snabbt och sedan joggade jag hem i ett ganska snabbt tempo.

När jag hade kommit hem skulle jag precis hoppa in i duschen när jag såg hur jag såg ut i spegeln. Usch, hur kunde jag visa mig så här inför... eeh vad heter han egentligen? Kanske borde kolla det på mobilen sen.
Jag tvättade håret och rakade benen lite snabbt. När jag smörjt in benen och sminkat mig var det dags för att fixa en snygg outfit. Alltid lika svårt. Dessutom nu när man inte riktigt vet vad det är för något. Är det en dejt eller? Men en klänning är aldrig fel på sommaren.
Det tog ett tag att hitta något men efter kanske 15min hittade jag en riktigt snygg outfit med klackar och en svart handväska till.

Jag hörde hur det plingade till på dörren. Jag tittade snabbt klockan på mobilen och insåg då att klockan redan var 7. Jag packade ihop alla grejer jag behövde och la sedan ner det i min väska.
När jag kom ner hade mamma och pappa redan öppnat dörren och tydligen så visste dom att vi skulle ut och äta. Men dom misstolkade det helt för dom vet ju egentligen inte att vi ska lära känna varandra först innan något händer.
To bad that it already happend, lol.
Vi sa hejdå tilll mamma och pappa och sedan gick vi ut till bilen för att ta oss till resturangen Harry bokat.
- Can I say that you look really beautiful tonight?
- Ofcourse you can! Thank you and you don't look bad yourself! sa jag
Efter kanske 20min var vi framme. Jag såg direkt att det var en fin resturang men jag orkade inte protestera emot, så jag lät det vara. Hoppas bara det inte är några papparazziz som är i närheten som skulle kunna fota oss. Vi hade inte direkt synts i tidningar så det skulle bli lite konstigt om vi syntes nu när vi egentligen inte var ihop, för det var vi ju inte.
Vi fick ett bord vid vattnet och det var en underbar utsikt. Nu är det bara att sätta igång snacket.
- So who should start? sa jag och log
- You can!
- Well, my name is Bella or I mean Isabelle. I'm Nialls cousin, I love food, basketball, play the guitar and sing. I know this amazing guy called Harry Styles. And I'm freaking in love with him. But we can't have a relationship because everyone thinks that we are going to fast wich we are but yeah yeah.
Jag såg hur hans mun öppnades och blev större och större. Jag tror han blev lite chockad när jag sa att jag var crazy in love with him. Men jag är det, dock vet jag att vi går för snabbt fram men mina känslor är så svåra att gömma. Det har aldrig varit så här, men det är första gången jag har berätta mina känslor för någon. Jag har alltid varit den bruden som alla killar vill ha och då måste man spela lite. Fast jag har aldrig riktigt gillat någon så här mycket, det är nästan obeskrivligt.
- My turn! My name is Harry. I love to sing, I love girls, especially people like you and I sing in a band called One Direction with the guys who are my best friends. And one of them is calles Niall and his cousin Bella is so hot and I'm in love with her too! Can't I kiss you now? Please?
- Harry, no! We can do this, we just have to do this a couple of times so we can prove to the others. Then you can kiss me all you want.

Kvällen flöt på bra, bara en grej som störde mig var att jag ville kyssa dom där underbara läpparna hela tiden. Jag tror Harry märkte att jag tittade på dom när han pratade då och då. Opps! Men det var riktigt kul, jag tror det var bra att vi lärde känna varandra lite bättre. Jag vet mycket mer om honom nu än tidigare och vår relation har redan blivit bättre. Vi hade berättat om allt från himmel och jord. Det kunde handla om gamla flickvänner och pojkvänner man haft. Jag berätta även hur jag sågs som i Sverige. Harry förstog mig, han kunde känna hur det var att vara i min position. Det var ju kul ibland, men det kunde gå i överstyr också.
När vi kom till notan insisterade Harry på att han skulle betala så jag lät honom göra det. Jag orkade verkligen inte ha några små bråk om det. Efter det körde han hem mig och följde mig till dörren så där romantiskt som man ser i filmer. Jag visste att jag inte fick kyssa honom men det var svårt att hejda sig. Harry lutade sig fram mot mig men när han bara var några centimeter ifrån mitt ansikte drog jag bort.
- I'm sorry Harry, but you know the deal! I'll call you tomorrow so we can continue! sedan gav jag honom en lätt puss på kinden
Man såg på hans ansikte att han blev ledsen men han fattade ju själv att det inte skulle funka om vi gjorde det.
När jag kom in tog jag snabbt av mig sminket och bytte om till pyjamas som bestod av hotpants och ett linne.
Jag kände att jag glömt något men jag kunde inte sätta på vad det var. Hmm... juste, jag skulle kolla vad han hette.
Jag tog snabbt fram min mobil och gick in på kontakter och letade efter någon jag inte kände igen. Och där var han. Chace. Han hade döpt sig själv till ''Chace the hottie'' på mobilen. Gulligt, men sant.
Jag satte mobilen på laddning och somnade snabbt därefter.
Inte världens längsta men det är ett kapitel i alla fall! Det kan finnas stavfel och sånt lite här och där. Men jag skrev det här ganska snabbt och har inte läst igenom det. Fixar det imorgon isånna fall.



Am I dreaming - Chapter 6

Harrys perspektiv
Jag vaknade nästa morgon av att solen lyste rakt på mitt ansikte. När jag lyckades öppna ögonen kände jag inte igen mig, jag fick nästan lite smått panik. Var jag full igår kväll eller?
Jag vände mig om och där låg Bella. Juste fan! Nu kommer jag ihåg går kvällen, ganska störd kväll faktiskt. Jag fattar inte om vi är ihop eller om det här bara var one night stand, men jag lär väl se det snart.
Bella började röra på sig och hennes ögon öppnades.
- Goodmorning sweetie! sa hon och kysste mina läppar
- Goodmorning hottie! sa jag och blinkade med ena ögat
- Well, that was kind of weird. Or wasn't it?
- Yeah, but I liked it. I didn't know this side of you, but I really like that person. And one thing more! What's happening with ous now?
- When you get the opportunity to know me, you get to know my other side to. I don't show people that side because I know guys would use me. And I don't know, I really like you just so you know.
Efter den där kvällen visste jag exakt hur jag kände. Det var speciellt, inte som andra jag haft sex med.
- I like you to, and I hope we can make this work. I mean I'm famous and you probably will get som hate. But if you really think this will work, than sure.
- Woohoo! Party! sa hon och började skratta
Nu var jag verkligen säker. Hennes skratt var så vackert, hela hon var vacker. Förut såg jag bara henne som snygg men nu är hon även vacker.
- The clock is 12, so do you want some breakfast? frågade hon
- Sure, I'll just get dressed and you probably should to. sa jag
Hon reste sig upp ur sängen och gick in till garderoben. Medans hon var där inne passade jag på att ta på mig mina kläder. Precis när jag blev klar kom hon ut med kläder på. Korts shorts och en väldigt tunnt linne, man kunde se hennes bh genom linnet.
- Are you ready to go? sa hon
Jag gick fram till henne och tog tag om hennes hand. Vi gick ner för trappan och ut i köket. Ingen var där men frukost fanns framme. Jag tyckte jag hörde ljud och när jag kollade ut på terassen satt hennes föräldrar, killarna och Nialls familj där.
Vi gjorde mackor, tog lite yogurt och juice. Sedan gick vi ut där alla andra satt. När vi kom ut vände sig alla om mot oss och log som fånar. Speciellt killarna. Jag försökte att inte bry mig och satte mig brevid Bella som redan satt sig ner.
- So what did you two guys do last night? frågade Louis och började små skratta
Varför var det alltid han som gjorde allt så himla pinsamt? Och varför måste han göra det när hennes och Niall föräldrar sitter här?! Tänk om dom hörde något? Jag ville just nu sjunka genom marken, det här var så pinsamt.
Jag vände mig om mot Bella och hennes ansikte var lite smått rött. Jag tog tag i hennes hand under bordet så att hon skulle veta att jag skulle hjälpa henne om det blev jobbigt.
- Ha-ha you're so funny Louis! sa jag, fast det var lite nervöst att säga det
- Seriously, don't pretend that nothing didn't happen! och nu kom det ur Bellas mamma, hon såg inte seriös ut utan och hade ett leénde i ansiktet som gjorde att jag kände mig mer säker
- Well... if you know why ask? sa jag och vände huvudet mot alla
Alla släppte det snacket och dom började prata om något annat. Äntligen kunde vi koncentrera oss på maten.
- Thank you for the breakfast Sandra and Eric! sa jag och killarna sa detsamma, sedan gick vi ut i köket med disken
När vi ställt tallrikarna och glasen i diskmaskinen plockade vi undan frukosten också.
- Bella can I talk to you? hörde jag hur Niall sa, när jag vände mig och stog dom inte där längre
Undra vad han skulle snacka om? Säkert om mig! Tänk om han säger att jag inte är bra för henne? Fast jag tror i och för sig inte att han skulle säga något dåligt. Eller?

Nialls perspektiv
Jag tog tag i Bellas hand och gick sedan med henne till hennes rum. Vi satte oss ner i hennes rum och snart var vi igång med snacket.
- Bella, I think that this is going to fast! You don't really know that guy, I know what he can do and you don't.
- That guy is your bestfriend!
- Yes, and I'm yours, so I'm telling you that before you get seriuos you should get to know each other.
Hon tittade ner i marken ett tag men tillslut tog hon upp huvudet och sa:
- Okey then, if you see that I'm doing that thing when I want to do that you have to stop me. I know we are going to fast, I just had to hear it from you to know that I was right.
- Thank God! Haha, okey I will. Loveu Bella! sa jag och sedan möttes vi i en kram
''Loveu to Niall'' viskade hon i mitt öra
- We better go down before everyone wonder where we are.

Harrys perspektiv
Killarna hade gått ut till poolen för att bada och sola, men jag kände inte för det. Jag ville veta vad Niall och Bella snackade om, nyfiken i strut som jag är. Jag hörde skratt från trappan och när jag vände mig såg jag dom. När Bella vände huvudet mot mig lös hon upp och log ännu mer.
- Hi beautiful! sa jag och skulle precis kyssa henne men hon vände huvudet så att jag snuddade hennes kind.
- Harry, we need to talk! var det första hon sa
Oh boy det lät inte bra.
Bella gav Niall en blick och sedan var han påväg ut till de andra killarna.
Hon satte sig brevid mig och började sedan snacka.
- Okey, I say this with love but I think we should slow it down a bit. We should get to know each other and then we can see where it goes from.
Jag blev nog lite besviken men om det går bra med den här lära känna grejen så kanske det blir bra.
- But I can still kiss you right? sa jag med hopp i rösten
- Hmm... I don't think that's a good idea! But one kiss now before I die but then we can't.
- Haha okey! jag lutade mig mot henne och mötte hennes läppar.
- So when does it start? I mean the thing when we get to know each other!?
- Tonight? Pick me up at 7 o'clock
- I fix a nice restaurante! sa jag och sedan reste jag mig up och möte Bella i en kram innan jag gick ut till killarna
''Guys, time to go home!'' skrek jag och snabbt for dom upp ur poolen som hundar.

Bellas perspektiv
När killarna åkt gick jag upp på mitt rum och bytte om till träningskläder. En liten springrunda skulle inte skada innan dejten ikväll. Eeh, jag menar vår träff eller vad ska man säga? För vi är ju inte vänner, vi är ju mer än så. Så det är väl en slags dejt på avstånd, typ. Det fick bli basketshorts och ett linne med en basketboll på och mobilen och hörlurarna får man inte glömma så man kan lyssna på musik.

Med snabba steg sprang jag på gatan. One directions låtar var i full gång och jag måste säga, det är taggande att lyssna på vissa låtar när man springer. Pinsam som jag är brukar jag även sjunga med i låtarna ganska högt och det gör att jag drar till mig mycket uppmärksamhet. Men vem gillar inte det lixom?
Vårt område där vi bor är som ett zoo, vi har staket runt oss. Fast jag måste säga, det är ett stort zoo. Alla husen är stora och fina här vilket kunde vara blandat i Sverige. Det kunde vara ett ''slott'' brevid en ''koja'', om ni fattar vad jag menar.

Vilken härliga känsla det var att springa där på gatan mitt på sommaren, eller början av sommaren och bara lyssna på musik. Dock började jag bli lite trött, men det brukar man väl bli runt 7-8km.
Jag såg på långt håll att det stog en kille utomhus och tvättade bilen. Han stog och sköljde av bilen utan tröja. Ju närmre jag kom dessto mer såg jag honom. Och wow vad snygg han var, han såg ut att vara i min ålder, om inte 1-2 år äldre. Mina steg fortsatte men tillslut kom jag inte längre och jag låg på marken på bara några få sekunder.

Kommer en del idag!

Det här gick ju inte så jätte bra! Men jag håller på med ett kapitel just nu och ska publicera det idag. Jätte glad för dom fina kommentarerna jag har fått.

ilse: Finns det ngn channs att få vara med i novellen? Skulle gärna vilja det!
Svar: Ja, absolut! Hon har ju precis flyttat hit och hon kommer ju skaffa många vänner. Skriv till min meil och berätta om dig själv! Jag har en privat som jag går in på oftare så meila den för säkerhetsskull ---> [email protected]

ilse: ÅÅÅ vad bra! den bästa jag har läst på länge! vill ha nästa del NUU!!


Daniella: Så jäkla bra, läste igenom hela novellen nyss.
Den är så jäkla bra och verklighetstroende.
LOVE IT<3

Svar: Vad bra att du tycker att den är bra! Kommer som sagt en del idag!



RSS 2.0