Am I dreaming - Chapter 5


Bellas outfit                Köket i deras hus                                                     Bellas bikini och kropp

- Gumman vakna! hörde jag hur pappa sa
Jag lyfte sakta på ögonlocken för att sedan kunna titta ut. Vi var äntligen framme, vi var just påväg att landa. Planet närmade sig marken och tillslut nuddade vi den svarta asfalten.
När planet ställts sig på sin plats gick vi till stället där bagaget skulle komma. Våra väskor var bland dom första, vilket var skönt för jag hatar att stå och vänta på väskorna och svettas ihjäl för att det är så mycket människor.
Vi började gå mot utgången och när vi kom ut var det massa folk som väntade där. Jag vet inte varför, men jag älskar känslan när folk står där, det känns som dom stirrar och avgudar en, typ.
Jag tittade runt och hittade en skyllt där det stog vårt efternamn på. Tydligen hade vi beställt en egen, mycket skönare än att hitta en själv. Snabbt packade taxi föraren in våra väskor i bakluckan och äntligen var vi påväg till vårt nya hem i London.

Efter 20-30min körde vi in på ett väldigt fint område. Alla hus var stora och riktigt fina.
Vi körde upp på en stor uppfart och taxin stannade. Jag gick ut i bilen och när jag såg huset blev jag i chock. Wow! Huset var gigantiskt, jag hade sätt det på bilder förut men att se det i verkligheten var helt annorlunda.
Medans taxi föraren tog ut vårt bagage, gick pappa och öppnade dörren in till huset. Jag sprang direkt in och tittade runt. När jag kom upp till våningen högst upp hittade jag massa rum som skulle kunna bli sovrum men det var ett jag fastande för, som jag verkligen ville ha som mitt sovrum. Rummet hade stora panorama fönster (från tak till golv) ut mot tomten där poolen fanns. Och den var inte alls lite, sjukt stor och runt där fanns en terass som också var stor. Rummet var ganska stort och det fanns 1 dörr där som var väldigt frestande. Om man öppnade den så fanns det en walk in closet. Ni kan ju gissa om jag blev glad?! Den var ganska lång och lagom bred. Där skulle jag få plats med alla kläder jag har och köper. Jag älskar ju att shoppa, mode är mitt liv som basketen också är.
- Gillar du det?
Jag vände mig om och där stog mamma och log.
- Skojar du eller?! Det kan inte bli mycket bättre!
- Bra, för det här kommer bli ditt rum.
Jag sprang fram till mamma som stog vid dörren och kramade om henne och viskade ''tack'' i hennes öra.
Det fanns inte så mycket att göra just nu eftersom det nästan är helt tomt i huset. Men som tur var, så hade jag min dator. Jag var inne på twitter i evigheter men sedan var det dags för middag. Det blev pizza, väldigt enkelt när man inte har saker för att kunna laga mat. När jag ätit upp och snackat med pappa och mamma ett tag så gick jag upp och somnade ganska fort på den sängen som stog i mitt rum.

Jag vaknade av massa ljud som kom utifrån. Jag bytte snabbt om till myskläder och gick sedan ner till gatan där flera lastbilar stog. Det var var flera män som gick in och ut hela tiden. Yes, äntligen har våra saker kommit och mina älskade kläder.
Snart var allting inne i huset och snabbt gick jag upp till mitt rum för att packa upp mina saker. Att lägga in mina kläder skulle ta lång tid men då kan jag passa på att slänga lite kläder. Jag kommer ju kunna shoppa här, förhoppningsvis. Inne i mitt rum fanns redan ett skrivbord och säng, det var absolut inga fel på dom sakerna, så jag tänkte behålla det. När jag lagt in mina kläder och skor, var det dags för att fixa resten av rummet. Först gick jag och hämtade en hammare och spikar och så var det dags för att spika upp tavlor och hyllor. Jag är ''proffs'' på att fixa sånt, jag har gjort det många gånger så det behövs ingen hjälp med det.

Klockan började närma sig 6 på kvällen när jag blev färdig med mitt rum. Jag hade också hunnit lägga in alla saker i mitt EGNA badrum, fest.
Jag gick ner till mamma och pappa för att kolla hur långt dom kommit och dom var helt klara med köket och deras rum. Nu var det bara trädgården, resten av badrummen, arbetsrummet, gästsovrummet+lite andra rum. Men det fick vi göra imorgon, fast om vi skulle hinna fixa det så skulle vi behöva gå upp tidigt. Imorgon kommer nämligen alla på grill- och poolparty. Det skulle bli stört kul att få träffa alla släktingar och killarna såklart.
- Vad blir det för middag? sa jag
- Det blir grillat kött, grillen står där ute så vi tänkte grilla lite. Vi kör också på lite sallad till det.
- Okej, säg till när maten är färdig. Och har ni inte glömt att prata engelska! sa jag och blinkade med ena ögat
Vi kunde vara väldigt glömska, det händer ganska ofta att vi glömmer bort.
Jag gick upp på mitt rum och granskade det. Det hade blivit väldigt bra och många kläder att slängts eller dom ska ges bort tänkte jag. Jag satte mig vid datorn och loggade in på twitter. ''So happy to live in London now! But I miss my friends back in Sweden!'' skrev jag som en ny tweet. Jag kollade runt lite och mina followers hade ökat väldigt mycket de senaste dagarna. Juste, gud vad längesen jag var inne på facebook. Jag klickade mig till facebook med min mac dator och snart var jag inne på startsidan. Jag hade fått flera tusen vänförfrågningar men jag orkade verkligen inte kolla igenom eller acceptera. Jag menar vem vill vara vän med personer som är fans till One Direction om man själv känner dom+att jag vill ha ett privatliv.
- The food is ready! hörde jag pappa skrika
- I'm coming! skrek jag tillbaka
Jag loggade ut från facebook och twitter för att sedan går ner till köket, där mamma och pappa stog och fixa det sista med maten.
- Wow, it smells good here! sa jag och andades in vitlöken som kom från köttet.
Alla satte sig ner och började hugga in på maten.
- So, what are you going to do with basketball? Are you going to play here? frågade pappa
- Well, I don't really know, I mean I love it but... yeah I don't know yet.
Middagen fortsatte som vanligt, mycket prat om London kan jag ju säga.
- Thank you for the food but now I'm really tired, so I think I will go to sleep. It's party tomorrow! sa jag och började dansa. SJälvklart började dom skratta, det hade jag också gjort för det måste ha sätt väldigt konstigt ut.
Jag tog ut tallriken och ställde den i diskmaskinen innan jag gick upp på mitt rum för att sova. Tankarna föll direkt på Harry, jag hade saknat honom gudomligt om det nu ens är möjligt. Jag började nyna på One thing men sömnen tog snabbt över.

När jag vaknade nästa morgon var klockan bara 9 och vi skulle åka vid 10 och köpa färdigt saker till huset och mat till festen ikväll. Jag tog på mig ett par blåa slitna shorts och en Usa tröja. Innan vi åkte åt jag en macka snabbt och drack ett glas juice. Jag skyndade mig att ta på skorna, mamma och pappa satt redan i bilen och väntade.
Jag satte mig i bilen och satte hörlurarna i öronen och tryckte på play. Live my life spelades av Justin Bieber och Far East Movement. Vi åkte genom London och förbi Big Ben. Det var så himla vackert här. Bilen saktade ner och parkerades precis utanför en inrednings affär. Jag gick in i affären med musik i öronen och började titta runt på saker till tex. mitt rum. Efter mer än 1 timme var vi färdiga och var påväg till mataffären. Där köpte vi massvis med kött, pasta, sallad, glass och lite annat också. Äntligen var vi påväg hem igen.

Vi hade nu fixat färdigt huset och gjort färdigt salladen och pastan. Köttet skulle grillas när alla var här för att det skulle vara varmt. Jag gick upp på mitt rum och byte om till bikini och över det hade jag på mig shorts och ett tunnt linne. Snabbt gick jag in på twitter och skrev en ny tweet. ''Time to party! Love life!''
Man började höra att folk kom nerifrån. Jag gick ut från rummet och ner från trappan. Det första jag fick se var Harry. Jag sprack upp i ett leénde och skyndade mig fram till honom och slängde mig i hans famn. ''Sorry I didn't answer you text. But I really missed you to'' viskade han i mitt öra. ''No worry'' sa jag och log. Jag hörde hur någon harklade sig så vi släppte taget om varandra och jag vände mig om. Där stog resten av killarna. Jag kramade om alla länge och gud vad jag saknat dom. Vi gick ut mot terassen där alla andra var, och det var mååånga. Vår släkt är ganska stor, kan man ju säga. Jag hälsade på alla länge och prata lite med dom. Jag såg någon som stog vid mina föräldrar men jag kunde inte sätta vem det var, men sjukt snygg var han. Mina föräldrar pekade på mig och killen vände sig om. Oj, juste! Det är ju min kusin Nathan. Shit vad han har blivit snygg! Han började gå mot mig och log ett sånt där underbart leénde. Han kramade om mig länge och när vi släppte varandra tittade jag bara på honom, jag sa ingenting.
- Hello Bella? Are you there? sa han och började skratta
- Oh my god! You are so.... ehm... hot! sa jag och log som ett fån
- Haha, same old you! sa han och drog in mig i en kram igen
- But you look amazing your self!
- Well you know, I've been working on it! och så blinkade jag med ena ögat

Harrys perspektiv
Varför måste hon stå med den där killen där borta? Duger inte jag? Och varför tror jag att varenda kille är henne pojkvän och hur kommer det sig att jag känner mig avundsjuk? Kan det vara för att jag har börjat få känslor för henne? Nej, så kan det ju inte vara. Dessutom så skulle inte jag kunna ha ett riktigt förhållade med henne. Eller?
Jag väcktes ur mina tankar av att Louis stog och viftade med handen framför mitt ansikte.
- Harry what are you looking at? Is it Bella?
- No, why would I look at her? sa jag och kollade på Louis med en oförstående blick.
- Well, you have been talking about her all week. And you smile every time you look at her. sa Louis
- I think somebody is in love! sa Liam och putade till mig i sidan
- Guys stop it! I don't want a girlfriend right now, okey?
- Okey, whatever you say!
Bella kom åt vårt håll med killen tätt intill henne. Ju närmre hon kom, ju mer nerös blev jag.
- Guys meet Nathan, Nathan meet the boys!
- Hi! sa han och sträckte fram handen. Alla skakade den, förutom Niall som sa ''Hi man, long time ago!'' och så kramade dom varandra. Wtf? Hur kände dom varandra?
- Time for some food! små skrek Bellas mamma, Sandra.
Vi gick mot det långa bordet med mat. Det var riktigt svårt att välja vad man skulle ta. Allt såg riktigt gott ut. Efter svåra val hade jag tagit min mat och även resten av gänget. Killarna, jag, Bella och han den där Nathan satt vid ett bord och snackade på om allt möjligt. Eller, inte jag men resten av gänget. Jag tittade på Bella som satt mittemot och brevid Nathan. Han hade sagt något skämt som hon skratta av så hennes tänder syntes. Hennes skratt var som musik i öronen, man dog nästan lite hur snygg hon var. Vad fan håller du på med Harry? Ingen flickvän! Hur svårt kan det vara? försökte jag intala mig själv.

Klockan började närma sig 10 på kvällen och alla vuxna hade gått in och satt sig i sofforna för att dricka caffe. Vi ungre ''vuxna'' satt ute i soffpartiet och snackade. Bella hade satt sig brevid mig och satt lutad mot mig. Jag hade tvekat men hade sedan lagt min arm runt henne. Hon reste helt plötsligt på sig och drog av sig sina kläder och WOW! Vilken kropp och brun som tusan! Hur lyckas man? Hon sprang mot poolen och hoppade i. Vi killar tittade på varandra innan vi också tog av våra kläder för att hoppa ner i poolen. Självklart hade vi bytt om tidigare till badbyxor, annars hade det varit lite pinsamt.
- Guys, want to play some volleyball in the water? frågade Bella
- Yeah! skrek alla samtidigt
Bella gick snabbt upp ur poolen och hämtade en boll vi kunde spela med. Och sedan ställde hon volleyboll nätet över. Lagen blev jag, Bella, Nathan och Niall mot Zayn, Liam och Louis. Matchen började och det andra laget började.
Vi hade kört ett tag nu och det stog lika. Bella slog den till mig som sedan slog den till Nathan som slog ner den i vattnet.
- Woohoo! skrek jag och tog upp armarna i luften
Bella kom mot mig och jag vet inte vad som flög mot mig. Men jag tog mina händer runt Bellas ansikte och kysste henne på läpparna. Jag kände hur hela världen bara stannade. Jag var ganska förvånad att Bella inte ens gav motstånd hon fortsatte kyssa mig. När vi särade på läpparna tittade vi bara på varandra och gick långsamt ifrån varandra.
- Akward! säger Louis och små flinar
- Ehh... I'm going to my room. I'll be back. säger Bella, men hon låter lite halvt nervös
Vafan Harry vad var det där? Nu kommer vi inte kunna vara vänner längre. Åå varför ska du alltid förstöra saker.
Killarna gick upp ur poolen och jag kom inte så långt efter. Nathan kom fram till mig och började prata. Och jag hade nu fått reda på att han är Bellas kusin. Hur kommer det sig att jag alltid tror att alla killar är hennes pojkvän? Och jag måste erkänna, han var en riktigt schysst grabb.
- What's up man? You seem to be down! sa då Nathan
- Well, I kissed my ''bestfriend'' and then she just walk away. We can say I'm sad, I didn't want it like this.
- I know Bella and she will forgive you, if she are angry. But I promise you she isn't! I see the way she looks at you and don't deny this, but you do the same.
- Thanks man! sa jag och kramade om honom
Vi satte oss vid sofforna igen och satte på en brasa som fanns i mitten av soffgruppen. Bella hade fortfarande inte kommit ner och jag visste inte om jag skulle gå upp eller inte. Jag såg hur min mobil lös upp på bordet. Jag tog tag i min mobil och såg att det var ett sms från Bella. Jag öppnade smset och läste vad det stog. ''Jag tror vi behöver prata! Kom upp till mitt rum NU!'' Jag reste mig upp och sa till killarna att jag skulle på ''toa''. Jag gick upp för trappan och gissade mig fram till hennes rum. Första dörren jag öppna var fel, där inne var arbetsrummet. När jag kom till en annan dörr stog den på glänt så jag gissade på att det var rätt. Jag öppnade dörren sakta och såg inte Bella någonstans. Jag gick inte lite i rummet och jag hörde hur dörren stängdes. När jag vände mig om stog Bella där. Hon gick långsamt mot mig och log ett finurligt leénde. Hon tog sina armar runt min hals och sakta närmade hon sig mitt ansikte. Hennes läppar nuddade nu mina läppar, jag tog mina armar runt hennes kropp och tryckte mina läppar hårdare mot hennes. Kyssen blev intensivare och snart gled min tunga in.
Vänta vad hände just nu? Tror jag vad det är? Jag tryckte mig bort från hennes, fast det var lite jobbigt även fast jag ville fortsätta.
- Wait, what are happening here? sa jag och kollade på Bella med en menande blick
- I thought this was what you wanted! Or? sa hon och bara såg väldigt oemotståndlig ut.
Men vänta, jag har aldrig sätt henne såhär. Är det här en sida jag aldrig har fått se? Inte för att jag har nått emot det, utan tvärt om.
- I don't know if I'm ready for a girlfriend... sa jag och tittade ner i marken
När jag tittade upp igen såg jag inte henne någonstans. Men jag såg att en dörr i hennes rum var öppen. Jag gick dit bort och när jag tittade in stog Bella där i bara underkläder. Jag gick mot henne och bet mig i läppen samtidigt. Jag tog mina händer runt hennes varma kropp och började kyssa hennes nacke. Hon vände sig om och mina läppar hittade upp till hennes läppar. Jag lyfte upp henne och gick mot sängen. Och där avslutades kvällen.

Am I dreaming - Chapter 4

Dagen fortsatte men det var inte som vanligt. Alla fortsatte och titta på mig och vissa kom till och med fram och frågade om jag var ihop med Harry Styles. Det var en sak jag verkligen tyckte var töntig, det var att massa tjejer bitchblikade mig på något vis.
Dags för sista lektionen för mig idag i alla fall. Hade egentligen 2 till men killarna åker ju då jag har en av lektionerna. Jag hade matte och den timman gick ganska snabbt, jag satt redan i bilen påväg till flygplatsen. Pappa hade lovat att köra mig dit, killarna var redan där för att hinna checka in. När vi kom fram var det ett hundratals tjejer som var inne på flygplatsen. Jag såg killarna och började gå mot deras håll men när jag skulle gå förbi en av vakterna stopade han mig och sa att jag inte fick gå förbi.
- Men jag känner ju killarna, Niall är ju min kusin! sa jag
- Försök inte, alla säger det. sa vakten
Jag försökte istället ropa på killarna men det var väldigt svårt när alla tjejer skrek en massa. Jag såg hur dom tittade omkring i folkmassan, troligen letade dom efter mig. Jag fick ögonkontakt med Harry och han sa nått till killarna som i sin tur vände sin blick mot mig. Niall gick fram till vakten och viskade något i hans öra.
- Förlåt mig, jag hade verkligen ingen aning! sa vakten
Istället för att svara gick jag bara förbi och kramade Niall. Jag kände hur blickarna brände i ryggen men jag orkade inte bry mig just nu. När vi kramats färdigt gick jag bort mot dom andra som jag också kramade om. Vi hann prata i kanske 15min innan dom var tvugna att gå. Jag kramade alla igen och sista personen jag skulle krama var Harry, han höll om mig länge och ett leénde spred sig på mina läppar. Jag kände hur han la ner något i min ficka och sedan viskade han i mitt öra ''Look in your pocket when you come home!'' jag ville titta nu var det var han la ner i min ficka men jag fick vänta helt enkelt. Dom började gå mot säkerhetskontrollen och vi vinkade om och om igen. När dom kom runt hörnet såg man dom inte längre. Jag började gå mot bilen, tur var att några fans hade gått så det var inte jätte packat men folk. Men jag märkte hur några tjejer följde efter mig så jag stannade upp och vände mig om mot dom. Dom fortsatte mot mig och började sedan prata med mig.
- Hur känner du dom? sa en blond söt tjej
- Ehh...
Jag visste inte om jag ''fick'' säga att jag och Niall var kusiner, men något måste jag ju säga i alla fall.
- Jag och Niall är kusiner så dom hälsade på! sa jag
Jag såg hur tjejernas miner ändrades och helt plötsligt började dom skratta.
- Som om!
Och så gick dom iväg. Shit vad kul det blir när dom får reda på att vi verkligen är kusiner. Jag fortsatte mot bilen där pappa satt och väntade och nu var vi påväg hem. Jag satte hörlurarna i öronen och satte på One thing. Ja, jag lyssnar på deras låtar nu. Jag älskar faktiskt låtarna.
Jag gick direkt upp på mitt rum och satte mig vid datorn. Det var väldigt längesen jag var inne på twitter så jag passade på att gå in. Det första jag såg var att Harry, Louis, Liam och Zayn börjat följa mig, Niall gjorde det sen innan. Jag började följa killarna och skrev sedan in en ny tweet. ''Had so much fun with @Harry_Styles @NiallOfficial @Real_Liam_Payne @zaynmalik @Louis_Tomlinson Miss you guys already!'' Jag klickade på tweet och sedan gick jag in på allas profil. När jag kom in på Harrys profil såg jag att han hade skrivit en tweet för 15min sen. ''Amazing 3 days in Sweden with the guys and @bellalovelife ! Miss you Bella, and don't forget to look in your pocket! ;)'' hade han skrivit. Juste, jag hade ju helt glömt bort att han lagt någonting i min ficka. Jag kollade i båda fickorna och hittade en lapp i den ena. Jag vecklade upp den och där stog ett nummer. Förmodligen hans nummer, ett leénde spred sig och direkt tog jag upp mobilen för att smsa honom. ''Hi Harry! Remember me? Bella? Haha saw your thing in my pocket. Hope we see eachother soon! xx Bella'' jag läste igenom det några gånger innan jag skickade iväg det. Han kommer förmodligen inte svara på det nu eftersom dom sitter på planet. Jag fortsatte kolla på datorn och jag hade fått väldigt många followers på twitter sen Harry skrev tweeten, kul! Jag hann inte sitta vid datorn så länge till innan det var dags för middag, klockan var redan 7.
Under middagen satt vi och snackade om killarna och lite annat också. Men sen fick jag den frågan man kanske inte vlll få.
- Hur är det mellan dig och Harry? Är ni ihop? sa mamma, det var svårt att tyda hennes ansiktsuttryck eftersom hon inte log eller såg sur ut.
Åhh nej hoppas inte hon har sett bilden!
- Vad snackar du om? försökte jag
- Du kan inte lura oss, vi såg när ni två satt ute igår kväll. sa hon och nu hade hon ett busigt uttryck i ansiktet.
- Jaha det, nej vi är inte ihop. Jag frös så ja... sa jag och korsade mina fingrar under bordet.
Pappa gick från bordet och snabbt var han tillbaka med dagens tidningen i handen. 
- Nej okej, men vad är det här då? sa pappa nu
Ooh no! Bilden hade varit med i den vanliga dagstidningen, det var en stor bild på framsidan.
- Eeh jo, det var så att vi var på bio ju. Och jag var så rädd att ja höll Harrys hand.... typ.
Det sista sa jag tyst.
- Gumman, du behöver inte vara rädd vi tycker han är en riktigt trevlig grabb, det är bara att köra! sa pappa och blinkade med ögat.
Asså mina föräldrar är ganska unga och dom säger/gör konstiga grejer ibland. Ibland tror man att dom är 20 år, vilket dom inte är.
När vi ätit klart gick jag upp på mitt rum och gick direkt och la mig. Ni vet, skola imorgon man måste vara pigg.

1 månad senare, Juni-flytten
Tiden hade gått så snabbt och det var redan dags för att flytta. Jag skulle verkligen sakna alla, speciellt basketlaget. Även fast jag älskar basket så vet jag inte om jag ska fortsätta med det när jag har flyttat. Jag ville komma långt, men det skulle bara kännas konstigt att inte spela med tjejerna. Vi får väl se vad som händer.
Jag gick ner för trappan och såg Amanda stå där. När hon såg mig sprang hon fram och vi kramade varandra länge. Vi stog så jätte länge innan det var dags för mig att åka. Några tårar hade åkt ner för våra ansikten men vi var fortfarande glada. Jag tog min handväska och gick sedan ut till bilen. Alla andra saker skulle komma imorgon, hur vet jag inte men på något sätt skulle dom det. Jag kramade om Amanda en gång till innan jag satte mig i bilen. Andra gången jag säger hejdå till henne, men den här gången är det förmodligen förgått. Det är så att när vi flyttade till Usa så hade pappa fått ett jobb i 4 år, men den här gången skulle vi stanna här. Bilen åkte iväg och jag vinkade till Amanda tills man inte såg henne längre.
Väl framme på flyplatsen checkade vi in våra resväskor som vi hade smågrejer i. Efter det gick vi direkt till planet, det var redan boarding och direkt när jag hade satt mig somnade jag, med tankarna på London.
Sorry för att det inte blivit något inlägg på senaste tid, men jag har haft 2 prov den här veckan. Men nu ska jag kolla på melodifestivalen. Det kanske kommer ett till kapitel ikväll får se! Kommentera nu! Lägger in bilder senare på alla inlägg!


Am I dreaming - Chapter 3

Jag vaknade av ljud som kom nerifrån. Jag sträckte på mig och gick långsamt upp från sängen med stängda ögon. Mina ögon öppnades sakta och sanbbt tog jag på mig mysbyxor med ett linne. När jag kom ner stog Niall, Louis, Liam och pappa och gjorde frukost.
- Goodmorning sleepyhead! sa Niall och log
- Goodmorning! It smells good here, what are you doing?
- American pancakes!
Jag nickade och gick fram till radion och satte på NRJ, What makes you beautiful spelades och alla började sjunga högt medans pannkakor gjordes. Alla såg verkligen ut som galningar, det var lite svårt att hänga med men jag försökte i alla fall. Haha även pappa hoppade omkring och sjöng. Låten tog slut och det var då jag kom på det.
- Where are Harry and Zayn?
Jag visste var mamma var, hon brukade vara iväg på yoga varje söndag.
- They are still sleeping, but if you want to you can go and wake them up. I mean the clock is 12. sa Niall
Snabbt for jag upp för trappan och först in där Zayn sov. Det tog ett tag att väcka honom men tillslut lyckades jag. Nu var det bara Harry kvar, innan jag in till hans rum gick jag till badrummet och hämtade vatten, ifall han inte skulle vakna. Jag klev försiktigt in i rummet och fram till sängen. Där låg han och sov så sött, det var nästan synd att väcka honom. Men han kan inte sova längre, snabbt tog jag fram mobilen och tog ett foto på honom, som jag sedan tänkte lägga upp på twitter.
- Harry wake up!
Jag rykte på honom lite försiktigt och han började röra på sig. Ögonen öppnades långsamt och ett leénde spred sig på hans läppar.
- Goodmorning! sa han
- Goodmorning cutie!
Vänta, sa jag verkligen det? Opps!
- It's time for breakfast, the clock is 12.
- Ooh right, I'll be up in a minute.
Han gick upp ur sängen och till min förvåning hade han bara på sig kalsonger. Jag kunde inte sluta stirra på hans kropp, det var sjukt snygg.
- Do you like what you see? sa han och blinkade med ena ögat
Jag himlade med ögonen men gick sedan ut ur rummet, nerför trappan och ut till alla andra som redan satt vid matbordet. ''He'll be down soon!'' sa jag och började hugga in. Efter bara någon minut kom Harry nerför trappan.

- Oh my god! My stomach hurts! sa jag och satte mig lite konstigt på stolen
- Me to, I can't move a finger! sa Niall och alla instämde
Alla pannkakor gjorde en verkligen mätt. Jag åt säkert 8-10 stycken och dom är väldigt tjocka också.
- So guys, what are you up to today? sa jag
- Well, me Liam Niall and Zayn are going to the cinema, the weather is not the best! If you want you can join? sa Louis
- Sure, if Harry want to? I can stay home if you don't want to! sa jag
- No, I'm coming with you! svarade han snabbt

När alla hade klätt på sig och fixat färdigt samlades vi vid dörren. Vi gick ut till bilen som stog utanför, som tur var hade vi en stor bil så alla fick plats. Louis fick köra, kändes bäst så. Vi körde till närmaste biosalong som inte låg långt här ifrån, runt 15min. Killarna hade redan valt film och dom ville inte berätta vilken film det var heller. Jag hoppades verkligen inte dom valt en skräckfilm för deras egen skull. Jag skriker så himla högt när jag blir rädd, man blir seriöst döv. Killarna hade redan fixat biljetterna så det vara bara att gå direkt in i salongen. Jag hamnade brevid Niall och Harry vilket kändes tryckt. Harry och jag hade kommit väldigt nära på bara EN dag.
Reklamen hade redan börjat innan vi kom in och var snart slut. Jag hade fortfarande ingen aning om vilken film det var, väldigt irriterande. Filmen började och jag såg direkt att det var Paranormal Activity.
När halva filmen hade gått märkte jag hur nära jag satt Harry, han hade sin arm runt om kring mig och tryckte mig närmre honom. När jag vände mig om mot filmen igen (jag satt ju och kollade på Harry) kom precis det läskigaste upp och jag började skrika som in i *jag vet inte vad, men jävligt högt. Killarnas ansikten vände sig mot mig samtidigt och tittade konstigt på mig.
- What? I'm got scared, have you never seen a girl scream before?
Nu började alla bara skratta åt mig.
- Come here! sa Harry och la sin arm runt omkring mig igen

Filmen var äntligen slut, men jag var fortfarande rädd. När vi gick ute på gatan såg jag i syne hela tiden, det blixtrade till lite då och då. Jag blev så rädd att jag tog tag i Harrys hand. Han kollade på mig lite konstigt först men sedan spred sig ett leénde på läpparna. Jag vet, det låter som vi är ett par men det är vi inte. Vi har ju bara känt varandra i 2 dagar. Jag kände mig lixom mer trygg. Vi hoppade in i bilen och började köra hem. Hela vägen till dörren höll Harry min hand, men där fick det ta slut. Mamma och pappa skulle säkert tro att vi var ihop eller nått, som vi verkligen inte var. När vi kom in i huset var middagen klar. Klockan hade hunnit bli väldigt mycket, tiden går fort när man har roligt eller ''roligt''. Direkt efter middagen gick vi och la oss. Jag skulle ju ha skolan imorgon, man måste vara pigg då. Och juste killarna åker hem imorgon. Shit, vad tråkigt. Hoppas bara jag hinner säga hejdå innan dom åker.

*pip pip pip* Jag sträckte på mig och stängde av väckarklockan. Måndagar börjar jag 9 vilket är väldigt tidigt för mig och speciellt på en måndag. Jag satte alltid klockan 1 och en halvtimme innan skolan börjar, så jag inte ska behöva stressa. Jag tog på mig kläderna snabbt och gick sedan ner till köket där frukosten stog framme. Allt gott stog på bordet, frukt, yogurt och flingor, juice, mackor, olika pålägg. Gud vad jag älskar våra frukostar! Det finns alltid någonting man älskar och MYCKET mat. Det var bara hugga in och på 30min var jag färdig med frukosten. Nu var det bara smink och tandborstning kvar. Jag gick in i badrummet och sminkade mig med lite mascara, jag behöver inte puder eftersom jag är så brun hela tiden. Tandborstningen tog bara 2min och sedan var det bara att ta väskan med böcker och dra till skolan.

När jag kom in i skolan började alla titta på mig konstigt. Ser jag konstig ut? Har jag tandkräm runt munnen eller?
- Bella!!!! skrek Amanda och sprang fram till mig
- Vad är det? Varför tittar alla på mig så konstigt?
- Du vill nog se det här! sa hon och tog fram en skvaller tidning
På förstasidan var det en stor bild på mig och Harry från igår kväll, när vi höll hand. ''Who's the lucky one?'' stog det med stor fet text. Ånej nu tror säkert folk att jag dejtar Harry, jag kommer få så sjukt mycket hat. Han är ju skit snygg med jag skulle få det jobbigt med alla fans. Niall och jag har försökt hålla det lågt med att vi är kusiner så det var inte så konstigt att folk tittade på mig sådär. Ingen visste ju att jag var kustin med en utav killarna i One Direction. Men att jag och Harry var ihop? Nej! Men vi ser ut att vara kära ivarandra på något konstigt sätt.

Am I dreaming - Chapter 2

Harrys perspektiv
När Niall gick iväg från Bella såg jag hur hon stog själv så jag gick fram till henne och började snacka.
- What a game! And you were really good! sa jag och log mot henne, när jag kollade in i hennes ögon fastnade jag för ett tag. Dom var bruna och jag älskar bruna ögon, jag faller så himla lätt för det. Harry stop it, du har sagt 2 meningar till henne ''hej'' och ''vilken match'' och dessutom har du ju en ''semester'' från tjejer.
- I know, but we won so I'm glad. Haha thanks and I saw that you liked the game! jag kunde inte hjälpa att jag blev lite generad. Jag blev väldigt inne i matchen och kunde inte sluta titta på henne. Hon var ju sjukt snygg, världens snyggaste tjej typ, modell snygg helt klart.
- Busted! No, but it was really funny to look at. But you are moving to London this summer, am I right?
- Yes, we are moving there in the beging of summer. We are having a party in my house there, you should come with the rest of the guys. If you want to of course!''
- That would be really funny, I would love to come and I think the boys think so to. Especially Niall, he has been talking about you for like weeks. hon sken upp i ett leénde som också fick mig att le.
Vi fortsatte prata lite, men sedan var vi tvungna att åka hem till Bella. Vi skulle sova där, alla fem. Killarna och jag hoppade in i bilen som kört oss hit tidigare medans Bella åkte i hennes egna bil med hennes föräldrar. Vi körde efter deras bil hela vägen till huset.
Det tog inte lång tid innan vi var framme, vi körde upp på en biluppfart vid hennes hus och hoppade sedan ut ur bilen. Huset var stort utifrån och det var modernt byggt. Vi tog våra väskor och gick in i huset. Som jag sa modernt, huset låg precis vid vattnet och det var stora fönster från tak till golv ut. Man kunde se en pool som låg utanför och det såg väldigt mysigt ut när poolen lyste utanför. Vi gick mot trappan och upp till rummen vi skulle sova i. Som vanligt sover jag med Louis. Eftersom klockan var 8 på kvällen så skulle vi äta middag. Jag var verkligen sjukt hungrig, vi hade inte ätit sen 1.
- Guys are you coming? The food is ready! sa Bella och stack in huvudet i vårt rum
- Yes, we're coming now.
När vi kom ner för trappan satt alla vid bordet, det stog massvis med mat på bordet vilket jag vet att Niall uppskattar. Undra och Bella också äter lika mycket som honom?! Vi satte oss ner på dom 3 lediga platserna som fanns, jag hamnade mellan Niall och Bella. Alla började ta mat och som jag hade gissat Bella äter lika mycket som Niall. Gulligt om jag får säga det själv, nej Harry inte tänka på tjejer.

Bellas perspektiv
Alla hade satt sig vid bordet förutom Harry och Louis som fortfarande var uppe på rummet. Jag gick upp till deras rum och stack in huvudet lite försiktigt för att säga att maten var färdig. Killarna kom direkt och när vi kom till bordet satte jag mig brevid Niall igen medans Harry satte sig brevid mig. Han var verkligen sjukt snygg, älskar hans lockiga hår man vill lixom bara ta på det. Alla började hugga in och jag märkte hur alla killar satt och tittade på mig när jag tog mat.
- What? I love food! sa jag och tog in mat i munnen. Jag såg hur alla började flina men fortsatte att stoppa in mat i munnen. Middagen bestod av färsk pasta, hemmagjord pesto, kött och parmaskinka. Älskar den maträtten och det såg ut som alla andra verkade gillade det också.
Vi började snacka lite om allt möjligt, hur det var att vara känd och jag hann även snacka lite med Niall som jag inte träffat på så länge. Vi hade otroligt mycket att berätta för varandra, så man kunde sitta där i flera timmar. Men vi avrundade middag. Pappa och mamma satt kvar medans killarna och jag tog ut alla tallrikar som vi sedan ställde i diskmaskinen.
- So, who want to go outside and just sit by the pool and play guitar? sa jag som ett föreslag
- Sure, sounds nice. sa Harry och log mot mig
Jag kunde inte hjälpa att jag blev lite svag av det leéndet, det var så vackert.
- Go up and put on whatever you have and then come down to the pool.
Alla gick in till sina rum och jag tog snabbt på mig min bikini. Över det tog jag shorts och en enkel topp. Det var faktiskt varmt för att vara maj så det blev bra. Jag tog gitarren och sedan gick jag ner där killarna redan satt.
Dom satt i sofforna, men jag fick inte plats så jag bara stog där och kollade på dom. Dom märkte det snabbt och flyttade på sig så att jag fick plats mellan Harry och Louis.
- Niall do you have your guitar here? sa jag
- Just a second!
Han vände sig om och tog upp gitarren som låg bakom honom. Han rättade till sig och började spela på One Thing. Som tur var kunde jag spela den, Amanda hade tvingat mig att jag skulle lära mig den. Killarna kollade på mig men log sedan. Dom började sjunga och jag hängde snart på. Ja, jag hade ju självklart lärt mig att spela den när jag skulle lära mig den. Det blir lixom enklare när man kan texten, för då vet man på ett ungefär när man ska byta akord och så. När låten var färdig vände sig alla mot mig och jag kände hur mina kinder hettade till.
- I thought you did'nt know any of our songs? sa Niall
- Well, you know Amanda my best friend? She forced me to learn this song, so there you go! sa jag
- You're a really good singer to! sa Harry och där blev mina kinder varma igen...
- Can't you sing a song to ous? sa Zayn och log mot mig. Alla killarna instämde och som alltid tvekar jag först men tillslut bestämde jag mig för att sjunga. Jag tänkte snabbt igenom lite låtar jag kunde på gitarr och när jag kom på en började jag spela. Låten jag började spela på heter Replay av Iyaz men det blev bättre när man tog akorden från Tyler Ward som hade gjort en cover på den. När jag satt där och spelade satt alla som fast klistrade och bara stirrade när jag sjöng, dom såg lite roliga ut så jag började le.
Jag tog sista akordet men dom satt fortfarande helt stilla. Fast efter bara några sekunder började dom applodera.
Kvällen fortsatte och det var bara jag och Harry som satt uppe. Dom andra hade somnat i sofforna, det såg ganska mysigt ut med alla filtarna som låg runt deras kroppar. Harry och jag satt bara och pratade om livet. Han var så enkel och snacka med, det var aldrig en tyst minut. Jag hade helt glömt bort att dom var kända, det märks verkligen ingenting. När vi började bli trötta väckte vi killarna och gick mot sängarna där jag somnade snabbt, vilket jag tror killarna gjorde också med tanke på hur snabbt dom somnade där ute.

Am I dreaming - Chapter 1

Ni kanske inte riktigt vet vem jag är, så jag tänkte berätta!
Jag heter Isabelle men mina kompisar kallar mig Bella. Jag har blont hår som jag färgade samtidigt som Niall när vi var 14 år. Jag har bruna ögon, brun typ året runt säger alla mina kompisar, haha även folk jag inte känner. Och tydligen är min kropp to die for?! Mode är skit kul, jag älskar att bära snygga kläder med olika skor och smycken. Basket är mitt liv och jag älskar att sjunga. Inga syskon här, så jag är ensam barn, vilket kan vara väldigt tråkigt ibland men det betyder mer saker åt mig. Jag bor i Sverige just nu men ska snart flytta till London, där de flesta av mina släktingar bor. Innan vi flyttade till Sverige bodde jag i USA för att pappa fick ett jobb där, så jag har väldigt enkelt med engelska och pratar flytande. Min mamma är helsvensk medans min pappa är helirländsk, så jag blir då hälften hälften. Ni kanske undrar varför vi inte flyttar till Irland och det är inte jag helt säker på heller, so no comment. Fast det som är roligt med det är då att jag kommer kunna träffa min kusin som jag står väldigt nära. Han heter Niall och han är ett år äldre än mig, men det märks typ inte. Vi har inte prata så mycket på senaste tiden för han har varit upptagen med musiken. Det går i släkten ni vet. Vi två är väldigt lika, båda ÄLSKAR mat och sjunga är det vi gör hela tiden. Båda spelar gitarr också, när vi var mindre satt vi alltid och spelade tillsammans. Men jag spelar också piano och gör mycket egna låtar. Åter till saken, han sjunger i ett pojkband med 4 andra killar. Har inte så bra koll på resten av killarna så kan tyvärr inte säga vad dom heter. Men vad jag vet är att bandet heter One Direction.
Juste jag får inte glömma min bästavän Amanda som jag har känt sen dagis. Även fast jag bott i USA så har vi höll vi ändå kontakten. Hon är ett stort fan av One Direction, jag har hört deras låtar många gånger vill jag lova. Och hon har visat mig hur dom ser ut, riktigt snygga. Men det skulle kännas konstigt om jag var ett fan med tanke på Niall som är med i bandet.



- Mum, dad! Are you coming soon? The game starts in an hour! skrek jag
Jag pratar alltid engelska med dom för att hålla igång och även fast pappa kan svenska så blir det enklare med engelska. Och juste, eftersom jag spelar basket så har man matcher varje helg.
- We're down in 1 minute!
Och efter en minut kom dom ner som sagt. Vi gick ut mot bilen och körde mot hallen vi skulle spela i. Skönt att det skulle vara i hemma hallen, det var alltid så jobbigt att åka över hela Stockholm för att spela. Matchen är också ganska sent, vilket alltid är roligare och skönare.
- And we're here! sa pappa
Jag tog min väska som låg brevid mig och började små springa för som vanligt kom jag lite sent. Pappa och mamma är väldigt bra på att vara sena. När jag kom in var alla redan igång med uppvärmningen så jag skyndade att ta på mig skorna. När skorna var på tog jag bollen som låg i väskan och sprang mot ledet.
- Sen som vanligt! Hahaha! sa Amanda till mig
- Oppsi! sa jag och rykte på axlarna med ett busigt leénde
Eftersom jag kommer sent oftast så missar jag alltid lag snacket som vi alltid har innan uppvärmningen. Så min coach snackar med mig efter och berättar vad han sagt. Han bryr sig inte speciellt mycket, för han har själv sagt att jag tränar för mycket och att jag vet vad han kommer säga på lag snacken. Och det är faktiskt sant, jag vet så pass bra hur lagen spelar att jag själv kan se vad som ska göras på de olika matcherna och vilka taktiker som gäller.

Domaren blåser i visselpipan och alla springer mot bänken för att samlas. Som vanligt väljer man ut 5 spelare som börjar spela. Det brukar vara jag, Amanda, Anna, Elsa och Clara som börjar spela och så blev det den här matchen. Vi tog in händer i mitten och skrek ''diffence'' och efter det gick vi mot motståndarna och hälsade.
Clara ställde sig i mitten och  tog uppkastet som långa och spänstiga spelare tar. Domaren kastade upp bollen och.... där var matchen igång. Vårt lag vann bollen och nu var spelet igång. Det första 2 poängen gick snabbt, som jag gjorde i form av ett skott. Matchen är inte enkel, laget vi möter är ett av Sveriges bästa och vi tillhör också toppen.

Nialls perspektiv
Gud vad kul det skulle vara att får träffa Bella. Hon visste inte att jag skulle komma och hälsa på, jag hade bara snackat med hennes föräldrar. Och nej juste jag är inte själv, killarna är med. Dom ville så gärna följa med och träffa min kusin, problemet var bara att hon har match och det finns säkert massa fans där. Men vi har på oss hoodies så ''hoppas hoppas'' ingen känner igen oss. Matchen skulle börja vid 5 och nu var klockan 15 över 5. Vi kom idag och det finns ju alltid lite fans på flygplatsen som har varit utomlands osv. Så vi fick skriva lite autografer och ta bilder med vi hann inte stanna där. Aja, vi kommer ändå hinna se mer än hälften.

Jag kände hur bilen stannade och jag gissar på att vi är framme. Killarna var helt spiddade, dom tyckte det var skit kul att få kolla på massa snygga tjejer som spelar basket. Och jag håller med det skulle bli kul, men roligast att få träffa Bella. Vi gick ut ur bilen och mot hallen, man hörde hur det var massa liv där inne. Ju närmre man kom dessto mer hörde man. Vi gick in i hallen till några bänkar som fanns där nere. Läktaren kändes mer som ett ställe där folk skulle upptäcka oss med tanke på hur mycket folk som satt där uppe.
- Guys, there's my cousin, number 15! sa jag och pekade
- Wow, she's really hot! sa Harry
Och det förvånade verkligen inte mig, jag kände på mig att han skulle tycka det. När jag själv kollade på henne såg jag att hon blivit änny snyggare sen sist och det var ett år sedan. Så jag förstår Harry. Håret var fortfarande blont sen vi färgade det tillsammans. Och hon har även blivit bättre på basket, hon är grym! Hon gjorde poäng efter poäng.
- Don't hurt her! But exept that, it's free to go! sa jag och resten av killarna började skratta
- Ha-ha, I don't even want a girlfriend right now. It's my holiday from girls! sa han
- Yeah right! hörde jag hur Zayn sa

Det var nu halvlek och jag såg hur Bella kollade mot vårt håll och sen sken upp i ett leénde. Hon sa något till en kille som jag gissar var henne pojkvän, han var ung och såg bra ut. Det skulle vara konstigt om hon inte hade pojkvän.
Hon började små springa mot oss och slänge sig direkt i min famn när hon kom fram.
- What I've missed you! Nobody told me you would come! sa hon och jag kände hur hon kramade mig hårdare vilket jag också gjorde.
- I've missed you so much to! And I know, I called your parents and we wanted to suprise you. jag släppte ner henne och jag glömde nästan att killarna stog brevid mig.
- Have you forgot something? sa Louis
- Sorry! Bella this is my boys. This is Louis, Liam, Zayn and at least this is Harry.
Hon skakade hand med alla och sedan började vi prata lite. Men det var inte länge innan hon var tvungen att gå.
Matchen fortsatte och vi satt som fast klistrade på bänken. Matchen var jätte jämn och Bella var helt stört grym, hon skulle säkert kunna köra själv och vinna, haha. Jag kollade på killarna lite snabbt och jag märkte hur Harry faktiskt kollade på Bella hela tiden. Även när hon satt på bänken, vilket inte var länge när hon spelade nästan hela matchen.
- Whoo, whoo! hörde jag hur Harry skrek och jag förstår varför. Matchen var slut och Bellas lag vann, dom var helt stört glada och hoppade omkring som galningar i en cirkel. Men kort därefter såg jag hur folk kollade mot vårt håll, jag gissar att det var Harry som gjorde att vi märktes. Tjejer sprang fram till oss och ville ta foton och ha autografer, fan Harry. Men som tur var så var det bara runt 15-20 tjejer som stog runt oss. Det brukar ju vara sjukt mycket mer.
När alla tjejer äntligen hade gått kom Bella fram med hennes kille och presenterade honom för oss.
- Guys meet my coach Erik! sa hon och jag höll på att dö i garv men lyckades hålla mig
Alla skakade hand inklusive jag. ''I thought that was your boyfriend!'' viskade jag i hennes öra ''Haha, no! He's like 10 years older than me. My parents would kill me if I was dating someone that much older than me.'' viskade hon tillbaka.
Bellas föräldrar kom mot vårt håll så jag gick mot dom och hälsade. När jag väl vände mig om såg jag hur Harry och Bella stog och snackade för fullt. Jag kände på mig det här, inte svårt att gissa. Det kommer bli en intressant sommar som kommer. Det är ju bara om 2 månader och Bella flyttar direkt efter hennes avslutning och då ska några människor komma dit och det blir en liten fest vid deras nya hus. Dom har pool där, så det blir pool party!

Ny, bättre novell!

Heej people! Har gjort en ny novell blogg som jag ska skriva på! Jag har kvar min gamla som är: thesmallworld
Men jag gillar inte den så mycket. Jag ska försöka uppdatera ofta, som jag inte var bra på med den andra. Men jag ska bli mycket bättre. Det kommer ett kapitel idag när jag har pluggat och ätit frukost.


RSS 2.0